Algemene voorwaarden

Ontwerp je Bijbel is een product van bijbeldrukker en -uitgever Royal Jongbloed in Heerenveen. Net als alle Royal Jongbloed producten, worden ook de gepersonaliseerde bijbels met de grootste zorg en vakmanschap gemaakt. Een bijbel is al een bijzondere aankoop, maar een gepersonaliseerde bijbel is wel heel speciaal.

 

Editor
Via onze online editor kun je jouw eigen omslag ontwerpen. Gebruik één van de templates, upload je eigen foto’s of voorzie de cover van mooie persoonlijke teksten.

 

Ongeschikt beeldmateriaal
Royal Jongbloed staat voor de kwaliteit van elke bijbel die de deur uit gaat. Dat betekent dat we de binnengekomen ontwerpen controleren. Het kan zijn dat een afbeelding niet goed ‘werkt’ omdat de resolutie net te laag is. In gevallen waarin het gebruikte beeldmateriaal naar onze mening niet past bij de bijbel, behoudt Royal Jongbloed zich het recht voor de productie van een bijbel te weigeren.

 

Retourneren
Een gepersonaliseerde bijbel is maatwerk. Royal Jongbloed levert kwaliteit. Mocht er iets zijn misgegaan, dan overleggen wij graag over een passende oplossing. Een gepersonaliseerde bijbel retourneren of ruilen is niet mogelijk.

 

Levertijd
De bijbel wordt standaard binnen 10 werkdagen thuisbezorgd.

Inspiratie nodig?