Ontwerp je bijbel voor scholen

 

schoolbijbel
  • Uniek
  • Zinvol
  • Persoonlijk

 

BIJBELS TOT € 40,- BIJBELS TOT € 50,- BIJBELS VANAF € 50,-

 
Zoekt u een afscheidscadeau voor groep 8? Graag informeren wij u over de mogelijkheden van Ontwerp je Bijbel; een platform van uitgeverij Royal Jongbloed waar u uw eigen schoolbijbel kunt ontwerpen om bijvoorbeeld cadeau te geven aan de leerlingen van groep 8.

 

Afscheidscadeau groep 8
Naast alle kennis en praktische vaardigheden, wil een christelijke school haar leerlingen vaak nog iets meer meegeven aan het eind van hun basisschooltijd. Een bijbel bij het afscheid is daar een mooi symbool van! Via Ontwerp je Bijbel is het mogelijk om de cover van de bijbel zelf te ontwerpen. Zo kunt u een schoolbijbel maken die u elk jaar cadeau geeft aan groep 8, een speciale bijbel voor de klas die afscheid neemt of zelfs een persoonlijke bijbel voor elke leerling.

 

Hoe werkt het
In onze editor kunt u een eigen cover ontwerpen. Bijvoorbeeld met een foto van de school of van de klas. U kunt teksten, afbeeldingen en/of clipart toevoegen en zo een unieke bijbelomslag maken.

 

U heeft de keuze uit diverse vertalingen en uitvoeringen: de Bijbel in Gewone Taal (keuze uit twee formaten), de Herziene Statenvertaling, de Nieuwe Bijbelvertaling (standaard editie of Jongerenbijbel) en de Willibrordvertaling.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kortingsregelingen!

 

EDITOR CONTACT

Inspiratie nodig?